contact@invitatii-botez.ro
Invitatii botez personalizate

Mini Cart

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

E-arbalete.ro respecta Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor, aplica Regulamentul general privin protectia datelor, cunoscut ca si GDPR ( General Data Protection Regulation).

E-arbalete.ro colecteaza date de la clienti, pe care apoi le proceseaza. Colectarea si procesarea datelor este necesara in procedura de prestare a serviciului catre client, de informare a clientului asupra stadiului comenzii. In acest sens, e-arbalete.ro asigura clientii ca intreprinde toate demersurile necesare pentru a proteja toate datele cu caracter personal furnizate in mediul online si nu numai.

Conform Regulamentului UE 2016/679 si a legislatiei in vigoare, scopul pentru care colectam datele personale vizeaza exclusiv relatia dintre invitatii-botez.ro si client. De altfel, Societatea noastra nu incurajeaza Spam-ul, nu furnizeaza datele Dvs. de contact unor terti(persoane fizice sau juridice), cu exceptia situatiei in care acest lucru este necesar in procedura de furnizare a produselor si serviciilor prezentate pe site-ul e-arbalete.ro (ex. firme de curierat), nu vinde, nu ofera si nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa Dvs de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Datele personale pe care le colectam si le prelucram sunt:

– nume si prenume, adresa de e-mail, nr. de telefon, adresa de facturare, adresa de livrare , toate fiind necesare pentru a putea furniza si livra produsele si serviciile solicitate online, informatii referitoare la contul bancar doar pentru situatiile in care se solicita returul produselor si rambursarea contravalorii acestora.

– nume si prenume, adresa de e-mail in cazul in care se opteaza pentru inregistrarea pe site-ul e-arbalete.ro, lucru ce permite urmarirea comenzii ;

– informatii furnizate de catre Dvs.prin trimiterea unor mesaje prin intermediul site-ului e-arbalete.ro si informatii furnizate in momentul comunicarii electronice ;

Toate datele expuse mai sus sunt colectate :

– pentru a va inregistra comanda;

– pentru a va tine la curent cu statusul comenzii;

– pentru a factura si livra produsele solicitate;

– pentru a rezolva eventuale cereri, sesizari, reclamatii;

– in scopul evaluarii produselor si serviciilor oferite si pentru cresterea calitatii acestora.

La efectuarea unei comenzi, vom stoca datele Dvs personale. Prin aceasta acceptati faptul ca stocam informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda Dvs si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin diverse mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail) din partea e-arbalete.ro.

La cererea expresa a cumparatorului, Societatea noastra asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor. Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul e-arbalete informatii personale, poate opta ca aceastea sa fie sterse din baza de date, solicitand acest lucru la adresa de e-mail contact@e-arbalete.ro.

Datele personale vor putea insa transmise Autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.