Marturii botez

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Marturiile de botez sunt mici cadouri simbolice pe care părinții îi oferă invitaților pentru a marca și comemora acest eveniment special. Acestea pot varia în funcție de preferințe și teme, dar în general sunt obiecte mici și frumoase care pot fi păstrate ca amintiri ale zilei botezului. Iată câteva idei pentru marturii de botez:

Lumanari personalizate: Lumanarile mici, personalizate cu numele copilului și data botezului, sunt opțiuni tradiționale pentru marturii de botez.

Cutii decorative: Cutii mici din carton sau material textil, decorate cu panglici și ornamente, pot conține bomboane, bomboane de ciocolată sau mărturii personalizate.

Biblia mică: O mică Biblie sau o carte religioasă cu o copertă frumoasă și o dedicație specială poate fi o alegere semnificativă pentru marturii de botez.

Seturi cu ursuleți de pluș: Seturile care includ un mic ursuleț de pluș și o felicitare personalizată sunt adorabile și pot fi ținute ca suveniruri.

Brelocuri personalizate: Brelocurile cu numele copilului și data botezului pot fi accesorii utile și memorabile pentru invitați.

Sabloane pentru lumânări: Dacă alegeți să faceți lumanări decorative pentru botez, puteți include și un mic set de sabloane pentru a decora lumânările acasă.

Semne de carte personalizate: Semnele de carte cu motive religioase, inscripționate cu numele copilului și data botezului, pot servi ca marturii practice și pline de sens.

Asigurați-vă că marturiile alese reflectă personalitatea și gusturile dumneavoastră, și, dacă este posibil, integrați-le în tema generală a botezului.